ALERGÉNY

  1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašídy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  8. Orechy ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové a výrobky z nich
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich